- Lisa korvi
- Köögivili
Porgand ‘Newcastle’
- 2,50 €
- Nantes-tüüpi ühtlane pikk silinderjas porgand. Õhukese koorega, erkoranži viljalihaga, väikese südamikuga. Magus ja mahlane. Värskelt tarbimiseks, töötlemiseks ja säilitamiseks.
- Lisa korvi
- Köögivili
Peet ‘Pablo’
- 1,50 €
- Ümar ühtlaselt tumepunane sile lisajuurteta ja siseringideta väikese lehekodarikuga peet. Värskelt tarbimiseks, töötlemiseks ja pikaajaliseks säilitamiseks.
- Lisa korvi
- Köögivili
Kapsas
- 1,20 €
- Puhastatud valge peakapsas, sobib hapendamiseks. Kapsast võib süüa toorelt (salatina) või kuumtöödeldult. Hapendamine teeb kapsa kergemini seeditavaks, muudab köögivilja tekstuuri ja maitset, kuid säilitab vitamiinid ja mineraalained. Peakapsast võib töödelda mitmel viisil: aurutada, hautada, pruunistada või täita. Tihti lisatakse kapsast suppidesse, hautistesse või vokiroogadesse. Kapsas toetab keha loomulikku puhastumist ja on rikkalik C-vitamiini allikas.Kapsalised on väga hinnatud vitamiinide ja mineraalainete…
- Lisa korvi
- Köögivili
Kaalikas
- 2,00 €
- Suurem osa kaalika juurviljast kasvab tavaliselt mullast välja. Vili on lapiku või ümarlapiku kujuga. Koor on alumisel osal kollane, maapealsel osal hallikas või violetjas. Juurvilja sisu on kollane, mahlane ja ilma kiuduteta. Kaalikas on väga kasulik juurvili kuna sisaldab rohkem C-vitamiini kui apelsin või sidrun, peaaegu kõiki B-grupi vitamiine, põhilisi mineraale ja kiudaineid.