Kapsas

1,20  / kg

Puhastatud valge peakapsas, sobib hapendamiseks.

Kapsast võib süüa toorelt (salatina) või kuumtöödeldult. Hapendamine teeb kapsa kergemini seeditavaks, muudab köögivilja tekstuuri ja maitset, kuid säilitab vitamiinid ja mineraalained. Peakapsast võib töödelda mitmel viisil: aurutada, hautada, pruunistada või täita. Tihti lisatakse kapsast suppidesse, hautistesse või vokiroogadesse.

Kapsas toetab keha loomulikku puhastumist ja on rikkalik C-vitamiini allikas.Kapsalised on väga hinnatud vitamiinide ja mineraalainete sisalduse poolest. Vitamiinide, mineraalainete, karotenoidide ja glükosinolaatide sisaldus tingib kapsaste võime ennetada mitmesuguseid haigusi, näiteks südame-veresoonkonnahaigusi, vähki, kaed, neurodegeneratiivseid haigusi ja teisi.

Minimaalne tellimise kogus on 3 kg.
kg
Lisa soovikorvi
Lisa soovikorvi
Kategooria: Sildid: ,