• Sibul ‘Setton’
      Lisa korvi
      • Sibul ‘Setton’

      • 2,50  / kg
      • Sibul ‘Setton’ -  traditsioonilise valgekoorelise sordi ‘Sturon’ täiustatud versioon. See on ühtlasema kujuga, suurema saagikusega ja on parema säilivusvõimega kui ‘Sturon’. Sibul ‘Setton’ on hea tugeva maitsega.
    Lisa lemmikuks
    Lisa lemmikuks
  • Lisa lemmikuks
    Lisa lemmikuks
    • Kapsas
      Lisa korvi
      • Kapsas

      • 1,20  / kg
      • Puhastatud valge peakapsas, sobib hapendamiseks. Kapsast võib süüa toorelt (salatina) või kuumtöödeldult. Hapendamine teeb kapsa kergemini seeditavaks, muudab köögivilja tekstuuri ja maitset, kuid säilitab vitamiinid ja mineraalained. Peakapsast võib töödelda mitmel viisil: aurutada, hautada, pruunistada või täita. Tihti lisatakse kapsast suppidesse, hautistesse või vokiroogadesse. Kapsas toetab keha loomulikku puhastumist ja on rikkalik C-vitamiini allikas.Kapsalised on väga hinnatud vitamiinide ja mineraalainete…
    Lisa lemmikuks
    Lisa lemmikuks
    • Kaalikas
      Lisa korvi
      • Kaalikas

      • 2,00  / kg
      • Suurem osa kaalika juurviljast kasvab tavaliselt mullast välja. Vili on lapiku või ümarlapiku kujuga. Koor on alumisel osal kollane, maapealsel osal hallikas või violetjas. Juurvilja sisu on kollane, mahlane ja ilma kiuduteta. Kaalikas on väga kasulik juurvili kuna sisaldab rohkem C-vitamiini kui apelsin või sidrun, peaaegu kõiki B-grupi vitamiine, põhilisi mineraale ja kiudaineid.
    Lisa lemmikuks
    Lisa lemmikuks
    • Värske Mesi
      Lisa korvi
      • Värske Mesi

      • 8,00  / kg
      • Värske mesi Soo talust Tartumaalt. Mesi on eriline toit: mineraalainete ja vitamiinidega rikastatud suhkrute segu otse loodusest. Tänu rikkalikele bioaktviisetele ainetele omistatakse meele ohtralt tervist toetavaid omadusi.
    Lisa lemmikuks
    Lisa lemmikuks
    • Allahindlus!
      Hapukapsas Setomaalt
      Lisa korvi
      • Hapukapsas Setomaalt

      • 3,50  / kg
      • Hapukapsas on hapendatud kapsas, üks Eesti köögi traditsioonilisi toiduaineid. Varasematel aegadel oli sel eestlaste toidulaual tähtis koht, kuna talvisel ajal oli talurahva toidusedelis puudus vitamiinidest. Samas on hapukapsas ühel või teisel kujul levinud pea kõigis Euroopa rahvusköökides. Hapendamiseks kapsas peenestatakse (kas kapsariivi või kapsaraua abil) ja segatakse paraja koguse soolaga. Maitse ja ilu pärast lisatakse mõnikord ka tükeldatud porgandit või…
    Lisa lemmikuks
    Lisa lemmikuks

Sisu lõpp

Pole enam lehti laadimiseks