-
- Lisa korvi
- Köögivili
Sibul ‘Setton’
- 2,50 € / kg
- Sibul ‘Setton’ - traditsioonilise valgekoorelise sordi ‘Sturon’ täiustatud versioon. See on ühtlasema kujuga, suurema saagikusega ja on parema säilivusvõimega kui ‘Sturon’. Sibul ‘Setton’ on hea tugeva maitsega.
-
- Lisa korvi
- Köögivili
Peet ‘Pablo’
- 1,50 € / kg
- Ümar ühtlaselt tumepunane sile lisajuurteta ja siseringideta väikese lehekodarikuga peet. Värskelt tarbimiseks, töötlemiseks ja pikaajaliseks säilitamiseks.
-
- Lisa korvi
- Köögivili
Kapsas
- 1,20 € / kg
- Puhastatud valge peakapsas, sobib hapendamiseks. Kapsast võib süüa toorelt (salatina) või kuumtöödeldult. Hapendamine teeb kapsa kergemini seeditavaks, muudab köögivilja tekstuuri ja maitset, kuid säilitab vitamiinid ja mineraalained. Peakapsast võib töödelda mitmel viisil: aurutada, hautada, pruunistada või täita. Tihti lisatakse kapsast suppidesse, hautistesse või vokiroogadesse. Kapsas toetab keha loomulikku puhastumist ja on rikkalik C-vitamiini allikas.Kapsalised on väga hinnatud vitamiinide ja mineraalainete…
-
- Lisa korvi
- Köögivili
Kaalikas
- 2,00 € / kg
- Suurem osa kaalika juurviljast kasvab tavaliselt mullast välja. Vili on lapiku või ümarlapiku kujuga. Koor on alumisel osal kollane, maapealsel osal hallikas või violetjas. Juurvilja sisu on kollane, mahlane ja ilma kiuduteta. Kaalikas on väga kasulik juurvili kuna sisaldab rohkem C-vitamiini kui apelsin või sidrun, peaaegu kõiki B-grupi vitamiine, põhilisi mineraale ja kiudaineid.
-
- Lisa korvi
- Mesi
Värske Mesi
- 8,00 € / kg
- Värske mesi Soo talust Tartumaalt. Mesi on eriline toit: mineraalainete ja vitamiinidega rikastatud suhkrute segu otse loodusest. Tänu rikkalikele bioaktviisetele ainetele omistatakse meele ohtralt tervist toetavaid omadusi.
-
- Allahindlus! Lisa korvi
- Hapukapsas
Hapukapsas Setomaalt
- 3,50 € / kg
- Hapukapsas on hapendatud kapsas, üks Eesti köögi traditsioonilisi toiduaineid. Varasematel aegadel oli sel eestlaste toidulaual tähtis koht, kuna talvisel ajal oli talurahva toidusedelis puudus vitamiinidest. Samas on hapukapsas ühel või teisel kujul levinud pea kõigis Euroopa rahvusköökides. Hapendamiseks kapsas peenestatakse (kas kapsariivi või kapsaraua abil) ja segatakse paraja koguse soolaga. Maitse ja ilu pärast lisatakse mõnikord ka tükeldatud porgandit või…